Animal Worlds

To create a better understanding

for animals and their worlds!

Marian van der Krift

Marian begon haar werk met dieren ruim 20 jaar geleden in de Duisburg Zoo als dierverzorger. Sinds die tijd heeft ze in verschillende dierentuinen gewerkt en met verschillende soorten dieren.  Variërend van de San Diego Zoo, Monkey World Ape Rescue Center en Apenheul.

Tegenwoordig is ze werkzaam bij onder andere onderwijsinstelling AOC Oost en Apemanagement. Bij Apemanagement wordt wetenschappelijk onderzoek uit de biologie en gedragsleer vertaalt naar bruikbare en praktisch toepasbare kennis en leermethodes voor alledaagse maatschappelijke vraagstukken zoals partnerkeuze en pesten.

Marian is gepassioneerd in het overbrengen van kennis over dieren om zo dierenwelzijn te verbeteren. Sinds 2013 heeft ze haar eigen bedrijf Animal Worlds, en geeft ze onder die naam workshops, lezingen en les in binnen- en buitenland bij MBO’s, HBO’s, zorgboerderijen, dierentuinen en andere instellingen.

Marian heeft een BSc in animal management behaald aan het Van Hall Instituut en een BEd in Education Management behaald bij Stoas Hogeschool. Daarnaast heeft ze vele cursussen gevolgd op het gebied van dierenwelzijn en diergedrag.

 

All rights reserved © 2021 - Animal Worlds