Animal Worlds

To create a better understanding

for animals and their worlds!

Onderwijskundige diensten

Animal Worlds verzorgt lessen over de volgende onderwerpen:

In overleg kunnen ook andere onderwerpen behandeld worden.

BPV bezoeken

Het plannen, afleggen en registreren van stagebezoeken is voor docenten vaak moeilijk te combineren met het bestaande lesrooster en takenpakket. Ook voor stagebezoeken kunt u Animal Worlds inzetten.

Gecommiteerde

Bent u op zoek naar een gecommiteerde voor het afnemen van de Proeve van Bekwaamheid (PVB) op MBO-niveau ? Animal Worlds heeft ervaring met het afnemen van diverse proeves van verschillende opleidingen, onder andere dierverzorging niveau 2, 3 en 4, ondernemen, dier & gedrag, eco & wildlife en paraveterinair.

Werkwijze

Animal Worlds werkt op basis van een heldere offerte zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

In onze lessen is een informele sfeer en daardoor is er altijd ruimte voor interactie met leerlingen. Uiteraard komen tijdens de les diverse werkvormen aan bod, en sluiten we aan op de diverse leerstijlen van leerlingen. Afwisseling in de les en ruimte voor eigen inbreng zorgen bij ons altijd voor een goed leerrendement.

BTW Vrij

Animal Worlds staat vermeld in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO). In het CRKBO kunnen ZZP’ers worden ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor ZZP’ers voor Kort Beroepsonderwijs. Opname in dit register is gekoppeld aan een kwalitatieve audit (de erkenningsregeling). Dit heeft als gunstig effect dat er geen BTW aan onderwijsinstellingen hoeft te worden gefactureerd.

All rights reserved © 2021 - Animal Worlds