Animal Worlds

To create a better understanding

for animals and their worlds!

Diensten

Animal Worlds biedt verschillende mogelijkheden voor bedrijven. Van ondersteuning in de dierverzorging, educatie, projecten tot aan taken voor dagbesteding.

Educatie

Animal Worlds heeft ruime ervaring op educatiegebied en kan ondersteunen met het schrijven van educatieve teksten voor in het park of voor bijvoorbeeld het maken van een speurtocht. Daarnaast verzorgt Animal Worlds lezingen, workshops, educatieve activiteiten en rondleidingen.

Dierverzorging

Animal Worlds biedt ondersteuning in de vorm van training van personeel op het gebied van verrijking en welzijn. Daarnaast ondersteunt Animal Worlds deze groep met vraagstukken over de verzorging en met name gedragsproblemen van dieren.

Zorgboerderijen

Op zorgboerderijen werken voornamelijk de mensen die geleerd hebben om zorg te bieden aan cliënten en niet professionele dierverzorgers. Animal Worlds kijkt graag samen met u welke dieren het meest geschikt zijn om te houden op uw zorgboerderij. Wij lopen graag met u mee in de ‘dierronde’ en kijkt naar goedkope mogelijkheden om zo het leven van dieren op de boerderij ook te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten die gedaan kunnen worden met cliënten, maar die daarna ten goede komen van de dieren. Maar ook kunnen wij handleidingen schrijven voor het begeleiden van stagiaires in de dierverzorging, zodat uw medewerkers hen kunnen begeleiden in hun leerproces.

All rights reserved © 2021 - Animal Worlds